O NAMA


Preduzeće SREMAUTO-TRADE D.O.O. BEOGRAD, osnovano je
1993. godine sa sedištem u Beogradu. Dugi niz godina posluje u više segmenata kao što su: promet robe, prodaja rezervnih delova, gotovih proizvoda i usluge izrade i projektovanja delova po nacrtu.

Tokom godina rada naše preduzeće uspešno posluje sa gradjevinskim preduzećima, komunalnim preduzećima, preduzećima za održavanje puteva, rudnicima i mnogim drugim.

Kompanija svoju uspešnost temelji na dobrom sklapanju poslova i njihovoj realizaciji od nabavke do plasmana proizvoda na tržistu. Takva poslovna politika nam je omogućila da uspešno poslujemo sve ove godine. Posebnu zahvalnost na uspešnosti u poslovanju kompanije dugujemo našem timu koji čine stalno zaposleni radnici i spoljni saradnici koji se angažuju u zavisnosti od potrebe posla.

Preko nas možete poručiti nove rezervne delove nabavljene od domaćeg ili stranog proizvodjača kao i remontovane rezervne delove koje imamo na lageru. Za vas vršimo i remontovanje vaših rezervnih delova ili izradu delova po nacrtu ili donetom uzorku. Izrada se vrši kako u domaćim tako i stranim radionicama u zavisnosti od potrebe i želje naručioca.

Za sve nacrte delova angažujemo inžinjere koji prate izradu predmeta od početka do dobijanja finalnog proizvoda što garantuje vrhunski kvalitet izrade.

NAGRADE I PRIZNANJA

Naša kompanija već nekoliko godina za redom osvaja bonitetnu ocenu A+. O tome svedoče brojni sertifikati izdati od kompanije CompanyWall d.o.o. koji potvrdjuju da pripadamo grupi preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Republici Srbiji.

Bonitetna ocena za 2019. godinu.
Bonitetna ocena za 2018. godinu.