o nama


Preduzeće SREMAUTO-TRADE D.O.O. BEOGRAD, osnovano je
1993. godine sa sedištem u Beogradu. Dugi niz godina posluje u više segmenata kao što su: promet robe, prodaja rezervnih delova, gotovih proizvoda i usluge izrade i projektovanja delova po nacrtu.

Tokom svih ovih godina naša kompanija svaku godinu završava sa pozitivnim rezultatom tj. dobitkom. Tokom godina rada naše preduzeće uspešno posluje sa gradjevinskim preduzećima, komunalnim preduzećima, putarskim preduzećima, rudnicima i mnogim drugim.

Kompanija svoju uspešnost temelji na dobrom sklapanju poslova i njihovoj realizaciji od nabavke do plasmana na tržistu. Takva poslovna politika nam je omogućila da uspešno poslujemo sve ove godine. Posebnu zahvalnost na uspešnosti u poslovanju kompanije dugujemo našem timu koji čine stalno zaposleni radnici i spoljni saradnici koji se angažuju u zavisnosti od potrebe posla.

Preko nas možete poručiti nove rezervne delove nabavljene od domaćeg ili stranog proizvodjača kao i remontovane rezervne delove koje imamo na lageru. Za vas vršimo i remontovanje vaših rezervnih delova ili izradu delova po nacrtu ili donetom uzorku. Izrada se vrši kako u domaćim tako i stranim radionicama u zavisnosti od potrebe i želje naručioca.

Za sve nacrte delova angažujemo inžinjere koji prate izradu predmeta od početka do dobijanja finalnog proizvoda što garantuje vrhunski kvalitet izrade. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati u periodu od 7 do 15 časova svakog radnog dana.

Naša kompanija već nekoliko godina za redom osvaja bonitetnu ocenu A+. O tome svedoče brojni sertifikati izdati od kompanije CompanyWall d.o.o. koji potvrdjuju da pripadamo grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocenom u Republici Srbiji.

Bonitetna ocena za 2019. godinu.

Bonitetna ocena za 2018. godinu.